Selecteer een pagina

– Old fashioned persoonlijke aandacht: Het zit hem in de kleine dingen. Even mee lopen, iets opzoeken een alternatief bieden. Daar houden wij van. Liever zelf rondneuzen? Be our guest.

– 7 dagen per week open: Op een paar feestdagen na staan wij elke dag voor je klaar!

– De grootste herenmodezaak van Nederland: Laat je inspireren door onze ruime collectie. Meer dan 40 premium merken op 1200m2.

– Op maat gemaakt: In de meeste gevallen vermaken wij je kleding gratis. Op zaterdag doen we dat metteen in de winkel. Terwijl je wacht.

– Voordelen voor vaste klanten: Wij zien je graag weer terug! Daarom sparen vaste klanten bij ons 5% van hun aankoopbedragen op.* Voor het einde van het jaar sturen wij een voucher met je gespaarde shoptegoed. Daarnaast nodigen wij je als eerste uit voor leuke events en is er soms een leuk presentje.

– Personal shopping: Heb je een speciale gelegenheid? Een nieuwe functie? Of heb je een drastische make over nodig? Maak een afspraak met een van onze personal shoppers. Dit kan zelfs buiten onze reguliere openingstijden! Afgestemd op jouw wensen legt de personal shopper van tevoren outfits voor je klaar. Relaxter shoppen bestaat niet. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

*Met sale artikelen wordt geen tegoed opgebouwd.